Official Dealer

ottersberg is uw Tyfoon Banden DEALER BIJ U IN DE BUURT!

Volg ons op Twitter

Over ons

Frans Ottersberg Senior heeft het bedrijf opgericht in 1969. Het eerste pand stond aan de Haarlemmerweg, naast het voormalige Postbank-gebouw. Zijn zoon, Frans Ottersberg Junior., werkte al van jongs af aan mee in de zaak. In september 1989 verhuisde Ottersberg Autobanden naar het grotere pand aan de Vredenhofweg. Frans Jr. nam de zaak daar al op jonge leeftijd over van zijn vader. In september 2006 verhuisde Ottersberg Autobanden naar de huidige locatie, de Den Brielstraat 21. Een modern pand met meerdere hefbruggen, een 3D Hunter uitlijnkast met lasertechniek en een nette wachtruimte voor de klanten. Een leestafel, WiFi, toilet, koffie, thee, een verse Telegraaf en een speelhoek voor de kinderen zullen het wachten aangenaam maken.

Juist kilomoter-vreters als taxi's weten de weg te vinden naar Ottersberg Autobanden vanwege de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. De kracht van Ottersberg Autobanden is zijn kennis van banden. Van elke auto weet hij de bandenmaat uit zijn hoofd, en ook op welk merk er het fijnste gereden kan worden. Ook is er veel ervaring met onbekendere merken - die vriendelijker zijn voor de portemonnee - maar die zeker niet onderdoen voor de dure bekende merken!
Zo hebben wij een merk ontdekt dat Tyfoon heet. Je denkt, klinkt onbekend, maar het is in Duitsland geproduceerd in de Continental fabriek! Wij hebben het tot ons huismerk gebombardeerd, zo blij zijn wij met dit product. Goede banden hoeven niet duur te zijn!